ΒΙΚΟΣ

Home ΒΙΚΟΣ

ΝΕΡΟ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του θεωρείται ότι συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ είναι κατάλληλο σε όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.

Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά του καλοκαιριού μας και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Cool-Tea

Το τσάι είναι γνωστό για τις ευεργετικές τους ιδιότητες που αποδίδονται στα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει. Είναι πλούσιο σε ευεργετικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα φλαβονοειδή, που βάση επιστημονικών μελετών ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, που επιτίθενται στα κύτταρα και επιταχύνουν τη γήρανση. Ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει τρεις διαφορετικές υπέροχες γεύσεις.