ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Home ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 αρχή της είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας ελεγμένα και πιστοποιημένα από τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διανομή νερού και ψυκτών

Η AQUA HEALTH Coolers έχει προγραμματισμένα δρομολόγια για τις περιοχές των Νομών Αττικής, Κορινθίας, Αργολίδος και Αρκαδίας. Παρέχει μηνιαίες, δεκαπενθήμερες και εβδομαδιαίες παραδόσεις καθώς και έκτακτες παραδόσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας / παραγγελίας με κλειστού τύπου αυτοκίνητα. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η ποσότητα της παράδοσης, έχουμε την εμπειρία και την ευελιξία να παρέχουμε γρήγορο και ποιοτικό service, δίνοντας λύσεις για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τοποθετούμε τους ψύκτες μας:

  • Στο σπίτι – Με το πρόγραμμα αυτό καλύπτουμε τη συνηθισμένη κατανάλωση ενός σπιτιού , 6 με 10 φιάλες των 10lt κάθε μήνα.
  • Στο κατάστημα, στο γραφείο – Αφορά στη μικρή κατά βάση κατανάλωση όπου οι ανάγκες δεν ξεπερνούν τις 10 φιάλες των 10lt ανά μήνα.
  • Στην επιχείρηση – Αποτελεί την μοναδική επαγγελματική λύση, εξασφαλίζοντας κάθε πιθανή ανάγκη που προκύπτει για παροχή νερού σε μεγάλες ποσότητες.